Ninja Chicken

Ninja Chicken 1.5.2

Ninja kip is op de vlucht

VOOR

  • Vrolijke graphics
  • Fijne besturing
  • Grappige geluidseffecten

TEGEN

  • Niet in deze game aanwezig

Goed
7

Ninja Chicken is een gratis platformspel voor je Android-telefoon. Een kip met een ninja-masker moet vluchten, al weten we niet waarom. Dit neemt niet weg dat het gevogelte jouw hulp nodig heeft.

De besturing van Ninja Chicken heeft slechts 2 knoppen, met pijltjes naar boven en naar beneden. Met de eerste spring je (hoe langer je de knop ingedrukt houdt, des te hoger de sprong) en de tweede is voor glijden. Daarmee maak je een buikschuiver en ontwijk je obstakels. Onderweg pik je eikels en munten op en leg je eieren in elk nest dat je tegenkomt. Aan het begin van ieder level krijg je een overzicht met hoeveel voorwerpen je moet verzamelen. Haal je dit aantal dan ga je naar het volgende level van Ninja Chicken.

De graphics in Ninja Chicken zijn kwalitatief goed en erg kleurrijk. Voeg hier een lekker muziekje aan toe en je hebt een vrolijk spelletje. Tevens reageert de besturing uitstekend, wat het spelen van Ninja Chicken een waar genot maakt. We vragen ons wel af waarom de kloek alleen 'ninja' gilt op het moment dat het fout gaat.

Ninja Chicken is een uitstekend spel om even de tijd mee te doden. De levels zijn namelijk lekker kort, maar soms ook flink lastig. Dankzij de fijne besturing is het een genot om te spelen, of je nou het einde van het level haalt of niet.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Ninja Chicken

Download

Ninja Chicken 1.5.2

Beoordelingen about Ninja Chicken